Årets turismpris delas ut till företag, organisationer eller föreningar som utvecklar besöksnäringen i Jönköpings län och som erbjuder unika, attraktiva och högkvalitativa upplevelser som i förlängningen leder till mer lönsamhet för både företaget, destinationen och för Sverige. Småland Turisms mål med detta pris är att belöna utvecklingsinsatser samt premiera initiativ och arbete för en hållbar turism och en växande besöksnäring. Vill du läsa mer om Smålands Turism AB eller nominera det företag, organisation eller förening som just du tycker borde vinna så kan du klicka HÄR.

Förra årets vinnare med motivering:

Småland Resorts

”Med ett hållbarhetstänk som omfamnar både ekonomi och natur, har årets vinnare ständigt brutit ny mark på den småländska kartan. Genom hög- och lågkonjunktur har konstruktiva resultat skapats på ett föredömligt sätt, både långsiktigt och i nuet. Som givna medspelare i ett starkt Jönköpings län, har årets pristagare visat framfötterna både nationellt och internationellt. 

Vinnaren har skapat något som inte bara är unikt – utan också är en av de största framgångsfaktorerna för småländsk turism. I 20 år har nio privatägda företag konkurrerat genom att samarbeta, och i år belönas deras gemensamma insats för turismen med Årets Turismpris.”

Dela detta

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Missa inte vem som vinner!