I morgon gör hon debut i Melodifestivalen med låten Crying rivers. Nu avslöjar arrangörerna av Jönköpingsgalan att hon tar plats på galascenen om en månad.

Vardagen just nu är minst sagt en annan än vad narkossköterskan Faith Kakembo är van vid. I våras vann hon länsfinalen av P4 Nästa och kom delad trea i riksfinalen. En tävling som gjorde att hon upptäcktes av Melodifestivalen och nu är nedräkningen till hennes mellodebut ett faktum. I morgon får vi se henne tävla i den tredje deltävlingen i Luleå med låten Crying rivers och den senaste tiden har vi kunnat följa hennes förberedelser.

I år står Jönköpingsgalan inför ett 20-årsjubleum och arrangörernas ambition är att årets gala ska visa att det finns all anledning att samlas och fira vår gemensamma plats. Därför väljer man att lyfta det lokala, både i smaker på tallriken och i underhållningen som val av konferencierer, husband och artister.

Det här är Jönköpings näringslivsgala, varför gå utanför regionen när vi har så mycket drivkraft, passion och kompetens här som förtjänar att stå i rampljuset, säger Emil Danielsson, galans producent.

Dela detta

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Missa inte vem som vinner!