Jönköpingsgalan är näringslivets festligaste tillställning då personer, organisationer och företag vars insatser som under det gångna året varit av stor betydelse för vår region prisas. I år har vi dessutom ett 20-årsjubileum att fira och nu kan vi presentera vilka som fått det ärofyllda uppdraget att leda gästerna genom kvällen.

Hon är affärsutvecklaren, företagaren och en av de 28 bandmedlemmarna i I’m from Barcelona. Han är entreprenören och en flitigt anlitad programledare, konferencier och musiker. Två starka lokala profiler med ett brinnande engagemang för att göra platserna där de verkar än mer innehållsrika. Möt Tina Gardestrand och Jonas Gallneby, konferencierer för Jönköpingsgalan 2020.

Tina, tidigare producent på Smålands musik och teater och VD för Jönköpingsbolaget Citykoll, är idag affärsutvecklare och strateg på Newsec. 2016 uppmärksammades hon på listan ”Årets unga ledande kvinna” och 2017 blev hon utsedd till ”Månadens Jönköpingsbo” för sitt arbete med Sofiehof Underjord. Att leda gäster genom en kväll fylld av underhållning och prisutdelningar har hon erfarenhet av, hon var nämligen en av programledarna i Jnytts livesändning av galan 2019.

Jag har alltid älskat Jönköpingsgalan och varit där som gäst i flera år, säger Tina. Det är en härlig tillställning, med så mycket positivitet, där vi tillsammans får se och lyfta det bästa med Jönköping. Jag ser verkligen fram emot årets gala, fortsätter hon.

Jonas är entreprenören som bland annat driver Finnveden Säljkraft AB och är ett välkänt ansikte i GGVV regionen. Han leder Nothindagen/Näringslivsdagen, FSK säljluncher, poddar och driver flertal musikprojekt. Att leda talkshows och konserter, företagsjubileum eller hålla i energidrivna föreläsningar och utbildningar är en stor del av Jonas vardag, och vad gäller Jönköpingsgalan är han själv väldigt förväntansfull.

Mitt mål är att tillföra galan ännu mer glädje, energi och sammanhållning, säger Jonas. Det är när scenen möter publiken i en magisk integration det händer. Tillsammans ska vi göra kvällen oförglömlig, fortsätter han.

Den närmsta tiden kommer artisterna släppas och, kanske mest spännande, vilka som är de nominerade i respektive priskategori.

Konferencierer genom åren
Carina Berg
Karin Adelsköld
Kristoffer Appelquist
Cecilia von Strokirch
Johan Wester
Farah Abadi och Håkan Eng
Rachel Mohlin och Thomas Tegnér

Här är priserna som delas ut på Jönköpingsgalan
Årets digitala ledare, delas ut av Poolia
Årets event- och mötespris, delas ut av Destination Jönköping
Årets goda kraft, delas ut av Jönköping Energi
Årets idrottsprestation, delas ut av Jnytt
Årets initiativ, delas ut av Jönköpings kommun
Årets innovation, delas ut av Almi och Science Park
Årets internationella utmanare, delas ut av Enterprise Europe Network
Årets marknadsförare – Guldstickan, delas ut av Marknadsföreningen
Årets turismpris, delas ut av Smålands Turism

Dela detta

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Missa inte vem som vinner!