Vi känner henne som Kicki i ”Vänner och fiender”, Gudrun Schyman i ”Public Service” och Jenny i ”Kvarteret Skatan”. På Jönköpingsgalan får ni lära känna Rachel Mohlin – och kanske några andra karaktärer… Tillsammans med Jönköpingsprofilen Thomas Tegnér utgör de duon som årets konferencierpar!

Skådespelare, manusförfattare, imitatör och regissör. Rachel Mohlin har många strängar på sin lyra och efter den 23 februari kan hon även bocka av Konferencier för Jönköpingsgalan, ett uppdrag som tidigare axlats av bland annat Carina Berg, Karin Adelsköld, Kristoffer Appelquist, Johan Wester och nu senast Farah Abadi och Håkan Eng.
– Ser otroligt mycket fram emot att få ta mig an detta ärofyllda uppdrag och som bonus få tillbringa en helg i min uppväxtstad! Säger Rachel.

Glittrig och färgstark profil i de högsta av klackar
Jönköpingsbor kanske kan gissa namnet genom rubriken. Fler ledtrådar som koreograf, scenkonstnär, producent, regissör och just nu marknadschef för ett av Sveriges största konserthus leder oss direkt till Thomas Tegnér.
Gästerna är alltid väldigt nyfikna på vem eller vilka som ska leda oss genom galakvällen, säger Evelina Hjalmarsson på FC Gruppen och projektledare för Jönköpingsgalan. Att vi får presentera ständigt aktuella och träffsäkra Rachel tillsammans med Thomas som är en gala personifierad känns otroligt kul, och en extra bonus är såklart bådas koppling till Jönköping.

Dela detta

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Missa inte vem som vinner!