Paulo släppte sitt första album 1991 och är idag en av Sveriges största funkrocksstjärnor med världslistettor och hundratusentals sålda skivor över hela världen. Han har haft en fantastisk internationell karriär och turnerat med artister som Tina Turner och Peter Gabriel. Vid sidan av sin karriär som musiker är han även producent och låtskrivare, och har gjort flera olika samarbeten. Paulo själv beskriver värdet av alla samarbeten såhär: ”Jag ser mig inte först och främst som en lyriker, därför låter jag folk som jag litar på och som känner mig väl ta hand om det. Jag är musiker och därmed är musik hur jag uttrycker mig själv – genom att skriva, spela och sjunga … ”. Med Paulo på scen kan vi garantera en festlig galakväll!

Dela detta

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Missa inte vem som vinner!