Årets Turismpris

Utdelare:

Årets Turismpris logotyp

Smålands Turism delar årligen ut priset ”Årets turismpris” till företag, organisationer, föreningar eller andra som genom föredömliga insatser i nytänkande, internationalisering, kvalitet och hållbarhet i företagandet, har bidragit till att utveckla besöksnäringen i Jönköpings län.

Syftet med priset är att belöna insatser, såväl när det gäller nya djärva satsningar, som långvarigt, framgångsrikt arbete och lönsamhet.

Nominera

Den 15 januari öppnade nomineringarna till Årets Turismpris 2018, ett pris som Smålands Turism delar ut varje år till företag, organisationer eller föreningar som genom föredömliga insatser i nytänkande, internationalisering, kvalitet och hållbarhet i företagandet, har bidragit till att utveckla besöksnäringen i Jönköpings län.

Klicka här för att nominera.

Vinnare 2017

Isaberg Mountain Resort

Isaberg Mountain Resort har de senaste åren gjort medvetna satsningar för att få företaget hållbart och lukrativt. På grund av milda vintrar har man, från att tidigare varit drivande i södra Sveriges största skidanläggning, nu utvecklat innovativa aktiviteter som Tree Top Adventure, mtb-center, Segway Adventure m m, vilket ökat beläggningen året runt. Företaget vet vad som efterfrågas på marknaden och med nytänkande och målinriktade investeringar, har Isaberg Mountain Resort både höjt gästnöjdheten och ökat sin omsättning. Ett värdefullt arbete som även ger positiva effekter för företag i omgivningen.

turism