Årets marknadsförare – Guldstickan, delas ut av

Marknadsföreningens ambition är att uppmärksamma och belöna ett framgångsrikt marknadsföringsarbete. Priset har delats ut sedan 1992 till det företag, den organisation, förening eller person i Jönköpings län som under året varit bäst på att marknadsföra sig. Det kan vara en stor eller liten kreativ insats som belönas. Det viktigaste är att aktiviteten har lett till en iögonfallande marknadsföring och stor framgång för vinnaren.

De nominerade är:

Pinewood

Charlotta Malmberg

Med rötter starkt förankrade i den egna verksamheten, den egna personalen och tydliga värderingar har Pinewood lagt grunden för ett genuint varumärke. Genom uthållig, personlig och okomplicerad kommunikation har företaget stärkts genom att på ett trovärdigt sätt lyfta fram de egna medarbetarna mitt i verkligheten.

Årets Unga Ledande Kvinna

Maria Göransdotter Marklund, Linda Pålsson, Clara Ericsson & Lena Larking

Genom att på ett smart sätt ha nyttjat kraften i organisk spridning, via ambassadörer i sociala medier, och för att genom uthålligt bygga PR kring tydlig nyhetsvärdering ur ett lokalt perspektiv, har Årets Unga Ledande Kvinna skapat engagemang och inspirerat målgruppen över hela Jönköpings län.

HV71

Johan Freijd & Martin Unander

På en marknad där förutsättningarna drastiskt ändrats har HV71 lyckats behålla publikens och lokalsamhällets intresse och engagemang, genom att intensivt men ödmjukt kraftsamla tillsammans med intressenter och därigenom lyft fram verksamhetens betydelse i ett större regionalt perspektiv.